Just try


DIE WENS VAN N KINDJIE-
My handjies is klein. Moenie volmaaktheid verwag wanneer ek ‘n prentjie teken, ‘n bal gooi, my skoenveters vasmaak nie. My beentjies is nog kort. Ek kan nie altyd byhou nie. My oë sien gedurig nuwe dinge raak. Laat my toe om hulle van naderby te ondersoek.
Vergeet die skoolwerk vir ‘n rukkie en verduidelik aan my die dinge wat ek nie van hierdie wêreld verstaan nie. My gevoelens kry ook seer. Moenie op my skree en neul oor dinge wat ek verkeerd doen nie.
Vertroetel my soos ‘n kleinnood. Lei my op die regte pad. Leer my die lewenslesse met liefde.

Advertisements

One response to “Just try

Comments, comm...on! I know you're busy, but what the hey?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s